تقویت کلیه ها با چند روش ساده-راهبرد معاصر

تقویت کلیه ها با چند روش ساده

به گفته محققان، بیمارانی که به بیماری مزمن کلیه مبتلا هستند بهتر است در روز میوه ها و سبزیجات بیشتری مصرف کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محققان برای حفظ سلامت کلیه ها، مصرف رنگین کمانی از میوه ها و سبزیجات را توصیه می کنند.

 

 دکتر «شیرین پورافشار»، متخصص تغذیه در دانشگاه ویرجینیا، می گوید: «مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات به شدت با سلامت مرتبط است. زمانی که می بینیم بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه کمتر میوه و سبزیجات مصرف می کنند، نگران اثرات کلی سلامتی شان هستیم. هنگام ارائه توصیه های تغذیه ای به بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مانند توصیه هایی برای کاهش مصرف پتاسیم، باید مراقب باشیم که بی جهت از مصرف میوه و سبزیجات سالم جلوگیری نکنیم.»

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به الگوهای تغذیه را از نظرسنجی‌های سلامت و تغذیه که بین سال‌های ۱۹۸۸ و ۲۰۱۸ انجام شد، تجزیه و تحلیل کردند.

محققان دریافتند که بین سال‌های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۴، ۵۲ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، مصرف میوه و سبزیجات شان کم بود.

 

بین سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰، ۴۶ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، در مقایسه با ۴۱ درصد از افراد دیگر، مصرف کمی از میوه و سبزیجات داشتند.

 

و بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸، ۴۸ درصد از پاسخ‌دهندگان مبتلا به بیماری مزمن کلیه، الگوی مصرف کمی داشتند.

 

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، بیماری مزمن کلیوی زمانی اتفاق می افتد که کلیه ها قادر به دفع مواد زائد از خون فرد نیستند. این وضعیت می تواند منجر به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده